Wat doen we?

Gespecialiseerd in naadloze wand- en vloersystemen in polyurethaan of microcement.

Geen tegelwerk, geen platen met groeven. Bij ons ga je voor kraaknette badkamers in een cementstructuur of gladde PU. Dit alles in één stuk ter plaatse geplaatst. 

Zo wordt jou badkamer met instapdouche een intense beleving waar comfort en rust even belangrijk zijn als hygiëne en onderhoud. Met onze Fleur de Stone en Fleur de Tender verwezenlijken we deze droom ! 

Vocht en waterinfiltratie zijn de grootste kopzorgen bij nieuwe of bestaande badkamers. Silicone randjes in douches of badkamers zorgen altijd voor problemen. Vroeg of laat vallen de randjes en voegen eruit of groeit er schimmel achter de tegels. Met onze producten is dit verleden tijd !

Door de wanden en de vloer van de badkamer of de douche te bekleden met onze polymeren, bekomen we een naadloos geheel. Alles wordt ter plaatse op maat gemaakt. De kleur is naar eigen wens en vormen of afmetingen zijn voor ons geen hinderpaal. 

Klassiek, modern of alles wat er tussen ligt is mogelijk. Esthetiek bepaalt u zelf, naar uw persoonlijke smaak. We passen onze techniek (grof, licht, kleurschakeringen …) aan aan de sfeer van uw woning. 

Evengoed kunnen we op bestaande tegels werken, zo kan je vervelende afbraakwerken vermijden. 

Ons product is de ideale oplossing voor een instapdouche, doorloopdouche of douchecabine. We maken de badkamer van uw dromen op uw maat !  

Sedert januari 2019 werken we ook met Fleur d’Eau wandpanelen. Dit zijn premium HPL panelen met versterkingen binnenin.. Deze panelen worden naadloos tegen elkaar gezet door een (onzichtbaar) tand groef systeem. Dit maakt het mogelijk een badkamer te renoveren in 1-2 dagen.