Skip to main content

Naadloze douche en badkamer

We bieden u een douche of badkamer uit één stuk. We bekleden vloer en wanden met een naadloze kunststof. Geen verkleefde of geplooide plastic platen.

De badkamer met instapdouche is een intense beleving waar comfort en rust even belangrijk zijn als hygiëne en onderhoud. Met onze "Stonemix" of gladde polymeer afwerking verwezenlijken we deze droom.

Vocht en waterinfiltratie zijn de grootste kopzorgen bij bestaande of nieuwe badkamers. Silicone randjes in douches of badkamers zorgen altijd voor problemen. Vroeg of laat vallen de randjes en voegjes eruit of groeit er schimmel achter de tegels.
 

Door de wanden en de vloer van de badkamer of de douche te bekleden met onze polymeren, bekomen we een naadloos geheel. Alles maken we ter plaatse in de gegeven ruimte. 

Het kleur kan je kiezen en vormen of afmetingen zijn voor ons geen hinderpaal.

Klassiek - modern of alles wat er tussen ligt is mogelijk. Esthetiek bepaal je zelf voor uw persoonlijke keuzes. Wij passen onze techniek aan aan de gevraagde sfeer. Onze techniek van gevulde polymeren ("Stonemix") gebruiken we graag bij renovaties. We kunnen deze gemakkelijk toepassen op de bestaande faillance tegeltjes. Zo heeft u geen vervelende afbraakwerken.

Wij kleven geen platen of panelen aan elkaar. Naadloos over alle hoeken en douchevloer. Het zijn immers die voegen die je weg wilt om problemen te vermijden. Wij verkleven geen dure platen.

Ons produkt is de geschikte oplossing voor een instapdouche,  doorloopdouche, douchecel of douchecabine. Wij maken de badkamer van de dromen. Niet die met de standaard opgedrongen afmetingen.

Voor meer informatie kunt u altijd terecht op het nummer 0495 50 51 10

Groeten

Wim